2011. március 23., szerda

Hűha!

Hát, az elmúlt napokban igen kellemes meglepetés ért a blogommal kapcsolatban. Ugrásszerűen megnőtt látogatóim száma, amit egyáltalán nem értek... de nem baj! Ez tovább inspirál arra, hogy gyöngyikézzem, vagy főzzek. Ez utóbbi sajnos a házimunka része, amit egyáltalán nem szeretek, máshol élem ki kreativitásomat, de ez mindegyis... :)
Amúgy nyilván a magam örömére fűzök is meg blogozom is, szóval talán mindegy, nézi-e valaki, de ha már nyilvános napló, csak jobb, ha nézegeti is valaki, hátha kedvet kap! Elvégre még mindig kezdőnek számítom magam, aki csak hébekorba fér a gyöngyeihez. 

Ami a fűzést illeti, készül öcsikém kulcstartója, most már sokkal flottabbul megy,  mint az első alkalommal, és még ugye vannak további terveim, úgyhogy egy jó darabig lesz blog is. 
Hogy akkor mi lesz, ha majd visszamegyek dolgozni, úgy egy év múlva, arról fogalmam sincs, de majd meglátjuk! :)

A másik, amit szintén nem tudok mire vélni, az egy korábbi webáruházzal egybekötött kreatívos oldalunk, amiben tematikusan felsoroltatnak a különféle kreatív technikák, képekkel illusztrálva. Szinte valamennyit saját "alkotásaimmal" illusztráltam. Nos, anno 2007-ben, mikor ezzel foglalatoskodtam, akkor nem nézegették ennyien az oldalunkat, de azóta van úgy, hogy egyszerre hatan böngésznek benne, ami a korábbiakhoz képest fantasztikus adat, annál is inkább, mert nem robotok nézelődnek... :) Tudom én, hogy jön a húsvét, és ez az egyik fő szezon, de ilyen korábban akkor sem volt, ha a Praktika magazinban hirdettünk. 
Bár a webáruház legnagyobb sajnálatunkra nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket így megszüntettük, az örömmel tölt el, hogy a "technikás rész" ilyen nagy népszerűségnek örvend! Itt is vannak még ötleteim, csak azt felejtettem már el, hogy készítettem a feltöltögetést, de majd férjecském újra megmutatja. (azóta más már az operációs rendszer a gépemen is, így az összes vonatkozó program, segédlet, úgyhogy pláne nem tudom, mi van)
No, most gyermekem idekucorodott, úgyhogy elvonulok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése