2012. március 25., vasárnap

Bérfűzés...

...nek is nevezhetném következő nyakláncot kísérő tevékenységemet, mert puszta jószándék vezérelt, amikor hobbiboltos ismerősömtől elhoztam az alábbi ékszert. Csak sejtettem inkább, ami végül be is igazolódott, hogy térbeli raw-val készült, de elszakadt szegény. Kaptam a damilt, és elkezdtem átfűzni, ha már megígértem, hogy segítek... bevallom, baromi uncsi volt, de a végeredménnyel elégedett vagyok, akármilyen nehéz is lett, az ásványkövek miatt. Természetesen fény megint nem volt elég, de mivel hamarosan visszaadom, gondoltam, megmutatom... :)

Nem túlságosan látszik, de a lánc sötétlila, és nagyon szép kövekből van


9 megjegyzés:

  1. Gyonyoru ,szuper elegans nyakek.
    Kar hogy vissza kell adnod:)

    VálaszTörlés
  2. Szépen megcsináltad! Gondolom, nem kis munka volt:-)

    VálaszTörlés
  3. Igen, most hogy kész van, én is sajánlom, hogy vissza kell adnom... :) Köszi Orsi! Hááát, többször majdnem leraktam a hajamat... végül 52 cm lett, mert a gazdija el is hagyott belőle szerintem jópár követ. Nem volt rajta kapocs, de így nem fért át a fejemen.. ezért lett kapcsos a vége. Most egy darabig NO RAW! :))

    VálaszTörlés
  4. Az ásvány: gránát...és fantasztikusan gyönyörű lett a nyaklánc...gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen! :) REmélem, gazdija is örül majd neki, hogy viszontláthatja... :)))

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm! Sajnos az ötlet nem az enyém volt, de le a kalappal az előtt, akinek eszébe jutott! Nem könnyű fűzni, mert elég "összevissza", de az eredmény szerintem is kárpótol! :)

    VálaszTörlés
  7. Nem irigyellek, ezt tényleg elég macerás lehetett fűzni, a kövek alakja miatt! A végeredmény viszont gyönyörű lett!!!:)

    VálaszTörlés