2012. március 1., csütörtök

Hamarosan...

...felrakom első PIF játékom első jelentkezőjének ajándékát! Úgy izgulok, alig várom, hogy megkapja Bea a meglepit, kiváncsi vagyok, mit szól majd hozzá! Ahogy néztem, akkor szokták felrakni a "többiek" a küldött ajándékot, amikor a címzetthez ért, úgyhogy jövő hét elején várható az újabb ilyen irányú bejegyzés, hacsak... hacsak nem addig még készítek valamit! :))) Mostanában eléggé el vagyok havazva, sokminden történt is velünk, úgyhogy gyöngyöskéim kicsit el voltak hanyagolva, csak ezzel a projekttel foglalkoztam, remélem telitalálat lesz! :)

6 megjegyzés:

  1. Már nagyon kíváncsi vagyok mi készült....!!!

    VálaszTörlés
  2. Hááát... készülgetett, készülgetett, és most először vagyok teljesen elégedett, úgyhogy ezért (is) volt a nagy beharangozó! :)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon várom!
    És természetesen és is felrakom majd a blogomba!

    VálaszTörlés
  4. Ma jártam a postán...azt hiszem, kedden ér oda, várhatod a postást! ;)

    VálaszTörlés
  5. MEGÉRKEZETT!!!!!

    És csodaszép!!!!!!!!
    Én csak egy medált vártam, mert azt beszéltük meg, erre kaptam egy gyönyörűszép szettet: medált fűzött nyaklánccal,fülbevalót és még gyűrűt is!!!!! És ha ez mind nem lett volna elég...kaptam egy csokit is, pedig azt nem is írtam priviben, hogy csokoholista vagyok,dehát úgy látszik, hogy kitaláltad! :-))

    A lényeg, hogy csodálatos és nagyon nagyon köszönöm, biztos sok munkád volt benne, én pedig büszkén fogom viselni!

    Már sötétedett, amikor megnéztem a postát, így nem tudtam róla szép képet készíteni, de majd holnap napfénynél lefotózom és én is felrakom a blogomra.

    De Te már felrakhatod! :-))

    VálaszTörlés
  6. Juj, de örülök, hogy tetszik! :))) Megérte a munkálkodás! ;) Viseld egészséggel! :))

    VálaszTörlés