2012. április 22., vasárnap

Úszás...

...nos, ahogy korábban is írtam, valóban nem sok időm (no meg kedvem sem) van sem a fűzésre (bár fűztem azért pár dolgot), sem a fényképezésre (amit fűztem sem bírtam lefényképezni), sem a blogozásra. Még nézelődni sem tudok annyit, mint eddig. Például meglepődve tapasztaltam, hogy  a blogírás formátuma is változott... :( jelzem, nem tetszik!

Összegezve az elmúlt két hónapot:

-túl vagyok 2 azaz kettő darab költözésen
-gyermekem ragyogóan beszokott az oviba, és bár minden este elmondja, hogy másnap nem megy, reggel örömmel öltözik, majd pattan fel a motorjára, hogy begurulhassunk...
-visszamentem a cégemhez dolgozni. Ennyit mondok: :(((  egyrészt maga a munka, másrészt ez a munkakör sem hiányzott, de a muszáj mindig nagy úr! :) Ugyan nem oda, ahonnan elmentem, de a kollégáim, főnököm tündériek. A lányoknak már vittem is be ékszereket, hadd válogassanak kedvükre! Örömmel ajándékoztam meg őket, úgy örültek neki! S hogy nekem is legyen meglepetés, voltak olyan drágák, és megleptek egy fiókos komódkával, amit szintén amint lefotóztam, dobom fel ide dicsekvésként. Nyilván gyöngyöskék lesznek benne, bár kisfiam igényt tart az egyik fiókocskára. No majd meglátjuk, mit tehetünk az ügy érdekében! ;)

Ezzel együtt már szinte "csak" az új munkahely lenne megoldandó kérdés, melyen folyamatosan dolgozom, mert bármennyire jó helyre is kerültem, sem a képességeimnek sem a pénztárcámnak nem felel meg igazán. De ezzel azért ráérek, a lényeg, hogy jól érzem magam, és remélem a fűzési kedvem is hamarosan előtör belőlem!!! 

Addig is, míg igazán visszatérek, mindenkinek minden jót, kreatív, ötlet-, és fűzéssel teli jobb napokat kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Hát megértelek nem egyszerű idén még mi is fogunk költözni és már előre utálom de végül biztos jó lesz végre a saját házunkban tudunk lakni.Lassan helyére kerül minden és akkor lesz kedved és időd újra fűzni....kívánom , hogy alakuljanak jól a dolgaitok!!!

    VálaszTörlés