2012. szeptember 1., szombat

Hűha...

...egyelőre győzött a lustaságom, és az időhiányom is. Már ami a stafétajátékot illeti. Nem sikerült összeraknom a nyereményt, így még egy kis türelmet kérek!  Amúgy is fennforgások vannak, nem mindig tudom, hol dolgozom pontosan (földrajzilag), hogy szabin vagyok-e vagy sem, de az biztos, mire hazaérek, hulla vagyok...nem mintha ez bármi alól is mentesítene, de valahogy nem tudom, hol áll a fejem, mi hogyan is legyen. Ráadásul Marcusnak ebből semmit nem kéne észrevennie, elég neki éppen az, hogy újraindult végre a "rendes" ovi!
Ami pedig a titokzatos összeesküvést illeti, elvileg szeptember közepén már okosabb leszek, és megoszthatom veletek a híreket, kedves olvasóim. Nekem óriási előrelépést jelent (szerintem), bár a világ számára mákszemnyi!
Most megint elég titokzatosra és bugyutára sikeredtem, de ez maximálisan tükrözi jelenlegi helyzetemet! :)))

4 megjegyzés:

  1. Szia Kicsi!

    Ne görcsölj próbálj egy kicsit lazítani!!!
    Az idő Neked dolgozik!!!

    Pusza

    VálaszTörlés
  2. Igen, tényleg így van! :) KÖzben már meg is oldódni látszik, és hogy még szabira is megyek: maximális lazítás lesz! Vannak híreim is, de még nem akarom elkiabálni... :)) pusssz!

    VálaszTörlés
  3. Mi ez a szuper titokzatosság?????Luk lesz az oldalamon....mikor mész szabira Gyikuc?
    Gekkó

    VálaszTörlés
  4. Csókolom! Mától vagyok egyelőre egy hét szabin! Letisztul a kint is vagyok, bent is vagyok, ITTHON vagyok! A titokzatosságom 15-dikén dől el, Te már részben úgyis tudod, miről van szó, de nem akarom elkiabálni!!! Növeszd a lyukat! :P

    VálaszTörlés