2012. szeptember 12., szerda

Stafétajáték nálam! - avagy elmaradásaim II.

Talán emlékszik valaki, hogy anno ígérgettem, hogy jövök még stafétajátékkal, Betti biztosan! (akinél nyertem ugye, és aki már jelentkezett is azóta)

Nos, végre összeraktam, a már korábban kicsit elkotyogott egyik stafétajáték nyereményt. És (bár éssel nem kezdünk mondatot, mint tudjuk), hogy legyen egy kis érdekessége is a játéknak, egy egyelőre teljesen titokzatos dolog is készül mellé, melynek semmi de semmi köze nincs a gyöngyökhöz! Remélem tetszik majd Nektek! Igazából még nincs kész, ezért maradok a titokzatosságnál (annál is inkább, mert így motivál, hogy minél előbb befejezzem!). Abszolút én készítem ezt is, és én magam nagyon izgulok, milyen lesz! :)))

Nos, időközben elkészült a kettes számú nyeremény, melyet itt is és egy külön behegyzésben is felrakok. Mindkét helyen lehet jelentkezni, ha nyerni akarsz!



Emerald, akiből végül kulcstartó (esetleg táskafityegő) lett



Illetve:


Micuko-Cicuka a japán leányzó (bugyival, párnával, virágokkal, szívecskés szájjal-hátha nem látszik jól)




A játék lényege, hogy az, aki megnyeri az éppen aktuális játékot, annak szintén meg kell hirdetnie azt, vállalva ezzel, hogy ő is készít valamilyen bizgenyét, tehát a stafétát átveszi/adja. A nyeremény tehát bármi lehet, ki miben jó, mihez van kedve: horgolás, varrás, kötés, gyöngy, egyéb kreatívságok, keresztszemes stb...


A játéknak egyébként nincs különösebb szabálya, csak annyi, hogy kérlek, hagyj egy kommentet, ha részt kívánsz venni.  

Esetleg meg is oszthatod a játékot, illetve megköszönöm, ha rendszeres olvasómmá válsz, de ez nem kötelező! 

A játék határideje: ha már a névnapomon indult, gondoltam először, legyen a szülinapom, de meggondoltam magam! Legyen....

OKTÓBER 6. 
(ez volt 19. éve az első munkanapom)
helyett!

OKTÓBER 31.


Játékra fel! Gyertek!

2 megjegyzés:

  1. Nyilván olyan önző nem leszek, hogy azt írjam: remélem én leszek az egyetlen jelentkező - pedig akkor tuti én nyerném meg ezt a szépséget! :-)
    És nyilván, hogy mindenképpen mutasd meg a másikat is! Nehogy már csak egy ember lássa!

    VálaszTörlés
  2. Hihi! Anno nekem is nagy esélyeim voltak Nálad! De láttam ám, hogy azóta gyarapodtunk, mint követőid! ;)
    A képet megmutatnám ám, csak azt gondoltam a sorsolás végén fedném fel, amikor majd sóhajtozhatnak a jelentkezők, hogy de jó, hogy nem én nyertem meg... :)
    No jó, közvéleménykutatás folyt. köv. többségben az erő! :))

    VálaszTörlés