2011. augusztus 30., kedd

Csak úgy...

Hát, mivel nem fényképeztem le, illetve amit lefényképeztem, az még nem publikus mert ajándék lesz, így nem tudok mutatni gyöngyöskét, de annyit már sikerült haladnom, hogy mindkét szerzemény az enyém! :))) 
Tudom, nincs új a nap alatt, és hasonlók is biztos akadnak, de ezeket tényleg én készítettem saját kútfőből, még ha nem is olyan bonyeszok. (ej, de szép magyar szó!) Most éppen nevet próbálok találni nekik, és bizony az sem olyan könnyű!!! :D (Jelentem, a nevek már megvannak!)
Amúgy, újabb tervem van természetesen, tekintettel arra, hogy megjöttünk a nyaralásból. Ugyanis, míg más a kagylókat a tengerben, addig én a sandbox-ban gyűjtöm, gyerekkel homokozván. 
Szóval összeszedtem pár igen apró kagylovat, és azokat fogom befoglalgatni. Semmi más nem lesz szerintem rajtuk, csak azoknál fogva tudom majd összefűzni őket. Nyilván valamilyen tengeri szín kellene (tengerkék, vagy ilyesmi), esetleg barna (?), ami nyilván nincs itthon... No majd meglátjuk! Fejben már megvan! Ez a lényeg, aztán majd jöhet a kivitelezés! Tudom, jobb lenne varrni őket, de azt sajnos nem tudok, így marad a foglalgatás. Ha nagyon nem megy, megtanulok varrni legfeljebb... :))) Talán abba nem törik bele a bicskám, mint a horgolásba!
De nem fecsegek tovább, mert ez mégiscsak egy gyöngyösblog, vagymi!
Jóéccakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése