2012. január 23., hétfő

PIF

Kirsztinél jelentkeztem életem első PIF játékára, amit már nagyon szerettem volna!

A szabályok:

1., Bárki játszhat, akinek blogja van
2., Az első 3 ember, aki kommentet hagy ennél a bejegyzésnél, kézzel készített ajándékot kap tőlem az elkövetkező egy évben (365 nap  a határidő)
3., Akik kommentet hagynak, azok vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukba, és a leírtak szerint ők is továbbviszik a játékot. Csak ebben az esetben kapják meg a meglepetést tőlem.

Mivel közben Edit PIF játékára is jelentkeztem, így nálam 6 kiadó hely van, tehát 6 leánykának készítek szívesen meglepit, ha jelentkezik itt. (Aki jelentkezik, annak természetesen csak 3 embernek kell ajándékot készítenie a fent leírt szabályok szerint!)

8 megjegyzés:

  1. Szia! Akármennyire is keresem, nem találom sajnos a mailcímed :( Légyszi, írj nekem az erlakitoth@gmail.com-ra! :)) és köszönöm, hogy jelentkeztél nálam és már meg is hirdetted a játékot

    VálaszTörlés
  2. Szia Mia!
    Én szeretnék tőled ékszert! Még új vagyok blogírásban, de majd valahogy rájövök hogyan kell kitenni ezt a játékot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó de jó! :) Nekem is vannak még homályos foltjaim blogírásilag... :)))

      Törlés
  3. Jöhetek hozzád másodikként? :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Persze, hogy jöhetsz! Örömmel, és szeretettel várlak! :) Kérlek, írd meg nekem levélben címedet, hogy hova küldjem ajándékodat! De izgi! :))

    VálaszTörlés
  5. Én is szívesen jelentkeznék, de már máshol megtettem februárban. Majd legközelebb (:

    VálaszTörlés
  6. Szia Szandra! A játék egy évig él! Én is két helyen jelentkeztem, ezért van még a 6 helyből 4... :)) Szívesen látlak! ;)

    VálaszTörlés