2011. október 25., kedd

Tutu

Hát... az alábbi fülönlógót most sem szeretem, és már amikor fűzni kezdtem sem szerettem.
Több bajom is van vele:
1.,nem szeretem annyira  a teklagyöngyöket (ez később kiderül, végül is mindegy)
2.,nem szeretem annyira  a szerelőpálcás megoldásokat. Ehhez képest ugye...

Ezenkívül a fülbevaló abszolúte nem is így indult, hanem csiszoltakból szerettem volna raw-val fűzni a fülialapra, csak azt nem gondoltam, hogy kicsi a lyuk a gyönyökön hozzá blabla... Hát ezt most jól leírtam. Mindegy, dolgozom (egyelőre fejben) rajta, hogy megvalósítsam, amit akarok. Még jelentkezem!
Előny: kezdenek fogyni a tekláim...
További előny, hogy ő volt az egyik ajándék, ami remélem, már célba is ért azóta, és gazdája szereti a teklagyöngyöket! (Bevallom kicsit ezért is voltam elégedetlen a fülivel, mert látatlanba készült, és kételyeim is voltak, hogy jó lesz-e?)

Tutu gazdája Ildina lett (mert ugye neki készült), és tetszik is neki!

2 megjegyzés:

  1. en imadom a teklakat:)
    Azt javaslom hogy ne szerelopalcikakra csinald mert attol olyan merevnek nez ki es nem minden jo ha merev (bocsanat :))
    Szoval probald meg csak ugy logosra megcsinalni vagy ugy hogy a kicsi teklakbol csinalsz raw format es a nagy teklat belerakod kozepre ..Na en is gondolkodom hogy is lehetne :))

    VálaszTörlés
  2. :) köszi az ötleteket! Egyébként én is azért nem szeretem a szerelőpálcás dolgokat, mert merevnek érzem. Bár most itt lifeg a fülemben, és egész laza lett a körülményekhez képest, bár továbbra is tekla! :) Akkor most már két újabb tervem van, az enyém (ami nem valósult meg) és a Tiéd! ;)

    VálaszTörlés