2012. június 23., szombat

Orsinak egy piros "tekercselős"!

Nos, hát ugye írtam, hogy kedvenc volt némettanárnőm, aki Svédországba szökött, és aki festeget és kiállítást szervez Budapesten is, szóval hogy neki ígértem, hogy készítek általa -nagyon találóan- feltekerősnek nevezett karkötőt, egy pirosast, és egy zöldeset... nos bevallom marhára izgultam, mert ilyet még sosem csináltam, és egy derótos próbálkozásommal sem voltam maximálisan elégedett (talán emlékszik még valaki, amikor a bevont fafánkokat húztam fel egy derótra). Ezért aztán, amikor elkészültem vele, el is küldtem  neki a fotókat, hogy csekkolja le, jó lesz-e így, vagy sem, és olyannyira megfelelt, hogy egy nyakláncot is készítek Neki hozzá! Ez azért olyan jó érzés, amikor látatlanban mégiscsak bejönnek a dolgok! :)
Orsikám, viseld sokáig egészséggel! Már alig várom, hogy találkozzunk, és átadjam a "megnyitós" ékszereidet!4 megjegyzés:

  1. Hát ez szuper jól néz ki!! Milyen jó ez a drót!! Szépséges kompozíció!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Tényleg első próbálkozás, mindig idegenkedtem tőle. Bár bevallom, most már nekem is tetszik, pláne, hogy gazdija is gondoskodó lesz! :)

    VálaszTörlés