2012. július 29., vasárnap

Enyém a vár, Tied a lekvár!

Mivel kisgyermekes anyukák is olvassák blogomat, gondoltam, megmutatom, milyen várat ragasztgattam Marcimnak mostanság. Még nincs teljesen kész, mert szeretnénk egy bástyás tetejű házikót is (dobozom még nincs hozzá, megfelelő méretű), egy szökőkutat, illetve további várfalakat, mert ezt már most kinőttük. 
Ötletadó ismét a Praktika volt! 



2 megjegyzés:

  1. Hogy ez mekkora már! Csúcs jó! Gondolom wc papír és törlőpapír guriga a kerek alapokhoz, meg cipősdoboz, meg bármilyen doboz,plusz színes papír!:)))) tök jó lett, ügyesek vagytok. Bástya hogy készül?

    VálaszTörlés
  2. Igen, plusz amit nagyon szeretek, mert tartósabb, az a fóliaguriga. Egyelőre parfümös dobozokból van, a bástya pedig egy rizsesdoboz lesz valószínű, olyan sablont ragasztok rá, ami a várfalon is van. Sok ablaka lesz, és nem lesz teteje, hanem egy kisebb dobozzal lehet majd összerakni. A szökőkút pedig vastagabb gurigába vékonyabb magasabb guriga, amit beragasztok alufóliával. Kis csíkokat vágok még belőle, és beragasztom a tetejébe. ezek lesznek. Még egy hídon is gondolkodom... :) Köszi!

    VálaszTörlés