2012. május 13., vasárnap

Nem értem...

...hogy ha valami véletlenül jól működik/beválik, akkor miért van valakinek kényszere arra, hogy változtasson rajta!? Gondolok itt most konkrétan a bloggerra, mert pl. a bejegyzéseimnek a színén egyáltalán nem állítottam, mégis meglepődve tapasztalom, hogy a masinka nem azt csinálja, amit mondok neki... vagy máshogy mondom és ő félreérti? De nem én változtam, hanem ő?? Meglestem a sablontervezőt, elvileg nyugaton a helyzet változatlan... de nem!!! Vagy mégis? Mert közben elmentettem ezt a bejegyzést, és mégis olyan színe van. De akkor az előzőnek meg miért nem?
Amúgy nem is tetszik egyáltalán ez az új verzió, nekem egyáltalán nem egyszerűbb, és még a formátuma sem tetszik. KÁR volt a gőzért!!! Pfff...

6 megjegyzés:

  1. Mia! A régi bloggert vissza lehet állítani!!! Azt hiszem a fogaskerék alatt van a parancs. Nekem sikerült visszacsinálnom, hála Istennek:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi köszi máris nézem!!! ;)

    VálaszTörlés
  3. Visszaállítottam, működik! De jó de jó, köszi Orsi még egyszer!!!

    VálaszTörlés
  4. :-) Örülök, hogy segíthettem!

    VálaszTörlés
  5. Egyetértek Veled, én is utálom. Én ezt az új felületet egy pár napot használtam, gondoltam gyakorlok, mert azt írta a Blogger, hogy áprilisig marad a régi. De most láttam az Irányítópultomban, hogy már nem neveztek meg hónapot, hanem azt írták, hogy a következő hónapokban megszünik a régi felület. Úgy gondolom, hogy tapasztalják, hogy nem tetszik a használóknak. Valóban nem jobb, nem egyszerűbb a kezelése, és a formája sem jobb. Én nem látok át semmit. Visszacsináltam a régit és amig lehet azt használom. Sajnos egy idő után biztos, hogy kénytelenek leszünk megszokni az újat.

    VálaszTörlés
  6. Igen, sajnos mindennel így van. Én most már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet mindig választani? (már úgy értem, nem aközött, hogy vagy blogozok vagy nem...) Miért KELL egy idő után ha tetszik ha nem átállnom vmi másra?

    VálaszTörlés