2012. június 29., péntek

Gyönyörűségeim...

... korábban írtam, hogy vigaszágon nyertem Orsinál, melyre kb. kétszer próbált meg finoman utalni fenenagy hullámvölgyem alján. Be kell vallanom, nagyon szégyelltem magam, mikor rádöbbentem, hogy nyertem, amit észre sem vettem. Kicsit zaki voltam úgy tűnik akkor is, ami persze nem mentesít semmi alól! :)
De nem is ez a lényeg! A következő szépségeket küldte nekem, ami minden képzeletemet felülmúlta, mert azt hittem, hogy csak egy kabosonkát fogok kapni, erre egy egész kis regimentet küldött, szebbnél szebbeket. Egyet oda is adtam anyukámnak, aki szintén fűzdegél, és úgy láttam, az egyik lila be is jön neki nagyon... 
Szóval vannak egyszer fimóék, és utána!!! Ha ez nem lett volna elég, voltak a csomiban kis virágos szépségek, akik porcelánporból készültek (fogalmam sincs hogy, ez is, és a fimo is sötét terület), és gyönyörűek! Már alig várom, hogy ezeknek is nekiálljak, de annyi tervem van, hogy nem is tudom, mikor érem majd utol magam...

Orsi, itt is még egyszer nagyon köszönöm! Nem is tudod, mekkora örömet szereztél velük!!!





5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy örülsz!!! Alkoss szépeket belőlük!

    VálaszTörlés
  2. :))) ilyen alapokkal?! csak szépek lehetnek! Már most tudom, nem fogok túlzásokba esni, hogy mutassanak ezek a gyönyörűcskék!

    VálaszTörlés
  3. Szia Mia!
    Nézz majd be hozzám, kérlek. :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is vannak Orsitól kabijaim...úgy hogy tudom miről beszélsz...alig várom hogyan "hasznosítod" őket!

    VálaszTörlés
  5. Ugyehogy!? Imádom őket, míg nem fogok hozzá is szorongatom őket, egész a markomhoz nőttek! (ez biztos valami betegség...)

    VálaszTörlés