2012. június 16., szombat

Talán talán...

No, hogy ne csak a negatív dolgokkal traktáljalak Benneteket Kedves Olvasóim, ezúttal a pozitív híreket is leírom, melyek a hét szigorúan második felében történtek...

...nem nem, a munka kérdés még megoldódni látszik, szép feladatomat annyiban oldottam meg, hogy "papíron" megszerveztem mindent, de ezt még el kell fogadtatnom, s ha minden jól megy "igaziból" is meg kell majd szerveznem. Már alig várom, hogy történjen előrelépés ezügyben! Még referálok majd, mi történt e téren (függetlenül attól, érdekel-e vagy nem! ;))

...első számú jó hír, hogy kedvenc német tanárom, aki elszökött Svédországba, mert ez volt minden vágya, és aki azóta hobbi-festő lett (szigorúan a magam által is kedvelt akrilfestékkel alkot), nemcsak hogy agybafőbe kiállításokat szervez (pl. Budapestre is jön júliusban), de megkért, hogy néminemű dolgokat kreáljak neki! Egyet anyósának, kettőt neki, meg még ki tudja miket... :) Ha egy üzlet beindul! Nagyon nagy öröm ez nekem, még akkor is, ha hamar rá kellett döbbennem, hogy gyöngyszűkében vagyok. De legyen csak ennyi az ember baja! Ezen kívül felajánlotta azt is, hogy az oldalán szívesen reklámoz.
Ha többet szeretnétek tudni Orsi művésznőről: https://www.facebook.com/orsimildart 
Gyertek a kiállításra is, én ott leszek! Imádom a képeit!  

...ezen kívül kaptam egy ajánlatot is, mely szintén a gyöngyfűzéssel kapcsolatos. Egyelőre többet nem merek elárulni, mert nem akarom elkiabálni. Amint konkrét dolog alakul, azzal is dicsekedni fogok! Úgyhogy szorítsatok! ;)

...ééés! Mivel vége van a "tanévnek", gondoltam meglepem kisfiam "spannjait" is az oviban, szám szerint az óvónéniket, illetve a főbarátot Csilla nénit (ti. dadus néni). Így aztán origamiztam három borítékot, és Fenyőfa feladóval átadtunk gyöngyöskéim közül három-három nyakláncot illetve kulcstartót. Nagy volt az öröm, még puszit is kaptunk, ezúttal nemcsak a fiatalúr! Ez azért nagyon jó érzés!!! :)))

7 megjegyzés:

  1. Na, ennyi jó hír egyszerre!:))) Gratula Gyikuc, ugye mondtam, hogy lesz ez még így se! NEm csak a polc szakad azé le.....na!
    Melyik nap mész Orsi kiállítására? Én is megyek, csak azért:))))
    Hú, de kiváncsi leszek, mit fűzöl megrendelésre....van kívánság is????

    VálaszTörlés
  2. Kösziköszi!!! Muszáj egyszer már valami pozitív dolognak is történnie! :))) Holnap a harmadik polcot is megjavítom, van már hozzá új polctartókám! :)
    Jaj, nagyon szeretnék a megnyitóra menni, hogy tudjak talizni Orsival mindenképp, nemcsak a cuccok miatt persze! Gyerekkel vagy anélkül, de sztem aznap megyek, már fel is írtam a naptáramba!
    Van kívánság is, már ami a színeket illeti, ezért izgulok én is nagyon! De amíg nem adtam át nem akarom ide se felrakni... mondjuk most még tényleg alapanyag kell hozzá egyelőre ott tartok! :))) (remélem, Orsi ezt már nem olvassa, mert az előbb nézett be ide...)

    VálaszTörlés
  3. Végre jó hírek! Egy valamit még mindíg nem vettél észre... kukkants már be a blogomba!

    VálaszTörlés
  4. Örülök ez nagyszerű.....várom a fejleményeket!

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok! Orsi, Neked a "vigaszágat" is! :)

    VálaszTörlés
  6. SziaMia!
    Az élet tele van apró örömökkel, csak tudni kell észrevenni és élni vele.
    Még mindig, " Az élet szép és minden heppi"
    Üdv, P

    VálaszTörlés