2011. december 1., csütörtök

Sorsoltam!

Véget ért november 25-én indított szülinapi játékom, sorsoltam! Ahhoz képest, hogy első játékom volt, és nem vagyok még annyira közismert gyöngyös sem, elégedett vagyok és örülök, hogy  jöttetek! Legközelebb remélem azért többen leszünk, no meg én is  addig is gyakorolgatok tervezgetni, hogy érdemes legyen nevezni! 
Ezúttal Csillusnak kedvezett a szerencse, illetve kisfiam... :))) Csillus, gratulálok! Mindenkinek köszönöm a játékot!!!
A sorsolást meg is örökítettem, bár igaz, közjegyző nem volt jelen:


Marci kincsesládikáját vettem kölcsön

Marci a brand new, horvátországos mellényében húzott


Csillus azóta megkapta az ajándékát, ami tetszik neki, én pedig nagyon örülök, hogy odaért, és hogy örömet okoztunk: Marci meg én! :))) 

7 megjegyzés:

  1. Még egyszer nagyon boldog szülinapot!Hűha..nem gondoltam hogy én leszek a szerencsés,köszönöm a játékot nagyon örülök hogy én nyertem!
    Marcinak puszi hogy pont azt a cetlit húzta ki!

    VálaszTörlés
  2. Gratulalok a nyeremenyhez Csillus:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen még egyszer! Kérlek Csillus add meg a címed emailben, hogy el tudjam Neked küldeni az ajándékot! Sajnos nem tudok emailt írni, mert nem látom a profilodon (az a levelező pedig nem fut gépemen, ami automatikusan tudna írni Neked...:(()

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a nyertesnek, köszönöm a játékot!
    :-))

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, hogy hogyan csináltam de teljesen elkerülte a figyelmemet a játékod, amit nagyon sajnálok!!! :(....na, nem baj, majd legközelebb!!! :) Mindenesetre gratulálok a nyertesnek!!!!!!!!!:)

    VálaszTörlés
  6. Már írtam e-mailt!Az e-címem is kikerült a profilomba!

    VálaszTörlés
  7. Nem baj, lesz még biztos játék, mert én is marhára élveztem! :))) Csilluskám itt is írom, megkaptam, és elvileg ma megyek a postára!! ;)Viseld egészséggel!!!!

    VálaszTörlés